prefab beton

uitgewerkt tot in het fijnste detail

Prefab Beton

 Voor diverse vaste klanten verzorgen wij de engineering van prefab beton onderdelen:
  • Breedplaatvloeren
  • Hollewanden
  • Balkbodems
  • Massiefwanden
  • Systeemvloeren
  • Agemene prefab beton zoals: balkons, galerijen, trappen en bordessen

Wij werken deze producten uit met de nieuwste 3D-software zodat we onze passie voor automatisering verder kunnen uitbreiden en onze diensten steeds meer kunnen aanpassen op de wensen van onze klanten. Door gebruik te maken van deze methodiek van tekenen reduceren we de kans op fouten ten opzichte van traditionele 2D-software, wat de kwaliteit die wij nastreven nog meer ten goede komt.

BIM
Gezien de groeiende vraag vanuit de markt om te werken volgens het BIM principe of te wel Building Information Model is ons kantoor klaar voor de toekomst!

Extra Service
Als er geen applicatie voldoet om de door u gevraagde data te generen dan ontwikkelen wij zelf deze software/applicatie, een concreet voorbeeld van full-service.

Offerte
Van eenvoudige tekenen werkzaamheden als design engineer tot en met de begeleiding van grotere en complexe projecten kan Timmers Engineering & Consultancy u van dienst zijn. Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat, uiteraard kunt u ook gebruik maken van het contactformulier.

Enkele voorbeelden van ons werk:

Timmers Engineering & Consultancy BV

Rijksweg 73
6271AC Gulpen

Contact

 
 

T. 085 – 30 36 180
info@timmers-ec.nl