bouwadvies

van schets tot en met uitvoering

Bouwadvies

Zowel bij een nieuwbouw project of een verbouwing, bekijken wij welke stappen er ondernomen dienen te worden. Naast een doordacht plan is het noodzakelijk dat de overheid u toestemming geeft om tot uitvoering over te gaan (omgevingsvergunning). De hiervoor wettelijke eisen zoals gesteld in het bouwbesluit dienen te voldoen tot in elk detail.

Wij vervaardigen al het noodzakelijke tekenwerk tot een volledig bouwkundig geheel indien gewenst inclusief de benodigde constructieberekeningen waardoor de vergunning verlening zo voorspoedig als mogelijk kan verlopen. Kortom wij werken vakkundig, binnen de gestelde tijdslimiet, tegen aanvaardbare kosten en u heeft gedurende het gehele traject te maken met één partij.

Timmers Engineering & Consultancy onderscheidt zich ten opzichte van andere ondernemingen omdat wij ons volledig wijden aan de wensen en behoeften van de klant en ons specifieke vermogen aanwenden om efficiënter te kunnen werken dan de meeste andere bedrijven om u te voorzien van een compleet bouwkundig en constructief advies op maat.

Uw voordelen:

Wij werken niet vóór, maar sámen met de klant.

Focus op de directe behoefte aan bouwkundige ondersteuning.

Minimalisering van de risico’s door integrale aanpak.

BIM
Gezien de groeiende vraag vanuit de markt om te werken volgens het BIM principe of te wel Building Information Model is ons kantoor klaar voor de toekomst!

Offerte
Van eenvoudige teken werkzaamheden tot en met de begeleiding van grotere en complexe projecten voor tijdens en na de bouw kan Timmers Engineering & Consultancy u van dienst zijn. Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat, uiteraard kunt u ook gebruik maken van het contactformulier.

Enkele voorbeelden van ons werk:

Timmers Engineering & Consultancy BV

Rijksweg 73
6271AC Gulpen

Contact

 
 

T. 085 – 30 36 180
info@timmers-ec.nl