constructeurs

sterk in verbinden

Constructeurs

Onze constructeurs zijn dagelijks bezig met de constructieve veiligheid van gebouwen te waarborgen. Of het nu om een schetsontwerp, een hoofdontwerp of een detail berekening is, er wordt altijd praktisch geconstrueerd als het kan en inventief al het moet.

Door onze ver gevorderde kennis van (prefab) bouwen en uitvoering in de bouw zijn we instaat om tot een optimaal ontwerp te komen waarin het esthetische met het noodzakelijke samensmelten tot een harmonieus geheel.

BIM
Gezien de groeiende vraag vanuit de markt om te werken volgens het BIM principe of te wel Building Information Model is ons kantoor klaar voor de toekomst!

Express Service
Voor veel voorkomende constructieberekeningen hebben we een webshop ontwikkeld waarop u constructieberekeningen kunt laten maken voor een vaste prijs: www.constructieberekeningonline.nl

Offerte
Van eenvoudige tekenen werkzaamheden als design engineer tot en met de begeleiding van grotere en complexe projecten kan Timmers Engineering & Consultancy u van dienst zijn. Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat, uiteraard kunt u ook gebruik maken van het contactformulier.

Enkele voorbeelden van ons werk:

Timmers Engineering & Consultancy BV

Rijksweg 73
6271AC Gulpen

Contact

 
 

T. 085 – 30 36 180
info@timmers-ec.nl